Over mij

Ik ben Diane van Diemen, 38 jaar. Ik heb jaren in Utrecht gewoond en woon sinds kort in Maarssen met mijn vriend, dochter en hond. Ik ben mijn werkende leven gestart als logopedist in het speciaal onderwijs. Daarna ben ik pedagogische wetenschappen gaan studeren en ben ik beleidsmatige functies gaan doen. Nu werk ik als zelfstandige op scholen of bij bestuurskantoren. Ik doe daar verschillende opdrachten gericht op beleid en kwaliteit (mocht je hier meer over willen weten, zie dan deze website van mij).

Nadat ik in 2014 veel te veel werk had en daar klachten van kreeg (zoals huilbuien en angsten) ben ik mij gaan interesseren in persoonlijke ontwikkeling. Een training mindfulness en een puppy in huis hebben me er toen bovenop geholpen. Ik lees nog steeds graag boeken over persoonlijke ontwikkeling en ik haal vaak inspiratie uit de Flow.

Ik vind het leven met een dochter van vier jaar, vriend, werk, hond, vrienden, familie, sociale verplichtingen en mijn eigen ambitie om duurzaam te leven, soms best ingewikkeld. Ik heb daarom prioriteiten gesteld en duidelijke keuzes gemaakt in mijn leven. Dit was, en is nog steeds, niet altijd makkelijk. Het is een doorgaand proces waar ik steeds op blijf letten. Ik doe nu wat ík belangrijk vind en ik ervaar daardoor meer ruimte en energie. Dat gun ik iedereen en daarom ben ik een coachopleiding gaan doen.

In 2020 heb ik met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond. Ik vind het fijn om andere vrouwen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en daarbij vind ik het heerlijk om buiten te zijn .

“Vier keer heb ik met Diane mogen wandelen; tussen de bomen, de velden en bij de kastelen. De omgeving in combinatie met de gesprekken en de oefeningen hebben gezorgd voor een stuk bewustwording. Waar doe ik teveel? Waar kan ik steviger staan? Welke keuzes wil ik maken? Diane heeft me goed op gang geholpen zodat ik de komende periode (met blijvende symbolische herinneringen) verder kan.”

Jetske, schoolleider