Werkwijze en tarief

In de gesprekken staan we stil bij jouw situatie en wat je anders zou willen. We bespreken wat je energie kost en waarvan je energie krijgt. Ook hebben we het over jouw stress-signalen waardoor je leert herkennen wanneer je een grens overgaat. We praten over wat jij belangrijk vindt in je leven. Op basis daarvan kun je bewuste keuzes maken. We staan stil bij verantwoord gebruik van social media en je telefoon. Je gaat meer tijd, ruimte en rust ervaren.

Ik werk graag met oefeningen in de natuur en met visualisaties. Dat is naar mijn idee de enorme kracht van wandelcoaching. We wandelen eens in de drie à vier weken. De tijd tussen de wandelingen is waardevol om een en ander te laten bezinken. Soms krijg je oefeningen voor thuis (als je dat wilt).

Meestal ontdek je al in 3 tot 5 wandelingen wat jou helpt en heb je stappen gemaakt om weer verder te kunnen. Ik werk via de methode van het oplossingsgericht coachen. We kijken vooral naar wat op dit moment goed gaat en hoe je dit uit kunt bouwen om je beter te voelen.

Losse wandelingen duren ongeveer anderhalf uur en kosten 135 euro exclusief btw*. Er zijn verschillende mogelijkheden om de coaching (deels) vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via je werkgever.

Als je een laag inkomen hebt, mail of app me dan. We overleggen wat er mogelijk is.

Of meld je aan voor het Coachtraject “Buiten Gesprekken”. Dit traject is inclusief:

  • een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek;
  • twee voorbereidende oefeningen (als je dit ziet zitten; vooral overslaan als je er stress van krijgt);
  • vier coachwandelingen van anderhalf uur;
  • het boek ‘Minder moeten, meer leven. Hoe je ontploetert in drukke tijden’ van Annemiek Leclaire;
  • een klein afscheidscadeautje met een persoonlijke noot.

Dit coachtraject bedraagt 535 euro excl. BTW*.

Een ander Coachtraject is “Buiten Ontwaken”. Bij dit programma spreken we heel vroeg af (denk aan half zeven/zeven uur) zodat je daarna op tijd aan je werk kunt beginnen. We wandelen in het mooie ochtendlicht. Het is rustig in de natuur en de vogels zingen op hun hardst. Ik daag je uit om niet op je telefoon te kijken tot na de coachwandeling om ‘vrij te zijn van de inbreng van anderen’ zoals Cal Newport dat noemt. Op die manier sta je het meest open voor de inzichten die je opdoet tijdens de coaching.

Dit traject is inclusief:

  • een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek;
  • twee voorbereidende oefeningen (ook hier geldt: alleen als je dat wilt);
  • vijf hele vroege coachwandelingen van een uur;
  • een klein afscheidscadeautje met een persoonlijke noot.

Dit coachtraject bedraagt 495 euro excl. BTW*.

*Als particulier krijg je korting op het tarief en hoef je de btw niet te betalen.

Voor teams bied ik een workshop Buiten & Gezondheid aan.