Werkwijze en tarief

In de gesprekken staan we stil bij jouw situatie en wat je anders zou willen. We bespreken wat je energie kost en waarvan je energie krijgt. Ook hebben we het over jouw stress-signalen waardoor je leert herkennen wanneer je een grens overgaat. We praten over wat jij belangrijk vindt in je leven. Op basis daarvan kun je bewuste keuzes maken. We staan stil bij verantwoord gebruik van social media en je telefoon. Je gaat meer tijd, ruimte en rust ervaren.

Ik werk graag met oefeningen in de natuur en met visualisaties. Dat is naar mijn idee de enorme kracht van wandelcoaching. We wandelen eens in de drie à vier weken. De tijd tussen de wandelingen is waardevol om een en ander te laten bezinken. Soms krijg je oefeningen voor thuis (als je dat wilt).

Meestal ontdek je al in 3 tot 5 wandelingen wat jou helpt en heb je stappen gemaakt om weer verder te kunnen. Ik werk via de methode van het oplossingsgericht coachen. We kijken vooral naar wat op dit moment goed gaat en hoe je dit uit kunt bouwen om je beter te voelen.

De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur en kosten 125 euro exclusief btw. Als particulier krijg je korting op dit tarief en hoef je de btw niet te betalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de coaching (deels) vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via je werkgever.

Als je een laag inkomen hebt, mail of app me dan. We overleggen wat er mogelijk is.